Zebrasoft Kft.: vonalkódos pénztárgép megoldások, vonalkód technikai eszközök

ZEBRASOFT Kft.

Vonalkódos pénztárgép rendszerek,
Vonalkód technikai eszközök


DataLogic R sorozat DataLogic jármű terminálok

R sorozat

DataLogic R sorozat

Gyártó
DataLogic
Leírás
Az R-Sorozat a DataLogic targonca / jármű terminál termékcsaládja, melyet elsősorban a raktári rendszerek igényei szerint alakítottak ki. Az R Sorozat termékei a legmostohább környezeti körülmények mellett is maximális megbízhatóságot, és hatékonyságot biztosítanak, a nagyfokú vibrációs, és ütésállóság, valamint az IP szabványnak megfelelő tokozásnak köszönhetően. Az R Sorozat termékei három különböző képernyő méretben, rendelhetők, és tartozékaik révén gyakorlatilag bármilyen beépítési, és elhelyezési igénynek megfelelnek. Ezek a tulajdonságok révén, az R Sorozat termékei ideális megoldást képeznek a raktári rendszerekben.
Operációs rendszer
Windows® CE 5.0 OS

Memória
128 MB RAM,128 MB FLASH

Kijelző
7,10, vagy 12 collos színes TFT kijelzõ

Billentyűzet
25 (17 gombos a 7 collos változatnál) gombos integrált billentyűzet

Kommunikáció
2*RS 232, 2*USB

Programozás
MS Visual Studio, Personal Java, terminál emuláció, web browser

Rádiós i/f
WiFi

Vonalkód olvasó / RFID
Kábeles, vagy rádiós vonalkódolvasó csatlakoztatható

Védettség
IP 65,66, vagy 67

Forma
Targonca (jármû) terminál

Megoldások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép megoldásokSpeciális pénztárgépet fejlesztettünk ki a benzinkutas felhasználásokra. Pénztárgépeink egyedileg üzemeltethetők, vagy hálózatba köthetők. Pénztárgépeink kapcsolódnak a cégünk által kifejlesztett ZebraSys áruforgalmi rendszerhez.

Részletesen

Vonalkód technológia

Vonalkód technikai megoldásokBarcode, vonalkód rendszerek forgalmazása és a rájuk alapuló technológia a Zebrasoft Kft. egyik fő területe. A benzinkutas, kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerünk évek óta szolgálja Ügyfeleink széles körét.

Részletesen

Szoftver

Kész rendszerünk van kereskedelmi vonalkódos pénztárgép rendszerre, benzinkutas pénztárgép rendszerre, vendéglői és kávéházi rendszerre, de van tárgyiegszköz nyilvántató szoftverünk és leltár szoftver is. Ezen kívül szervíz szoftverrrel és komlett rendszerrel is rendelkezünk a garanciális, karbantartási és eseti javításokra szervízbe leadott eszközök mozgásának nyomon követését biztosító programmal.

Részletesen

 

Szolgáltatások

Pénztárgép rendszerek

Pénztárgép rendszerekA Zebrasoft Kft. 1989 óta fejleszti vonalkódos pénztárgépes rendszereit. Pénztárgépes rendszereink a kereskedelem számos területén megtalálhatók, az egyszerű élelmiszerboltoktól kezdve, a pénztárgépeket tízes nagyságrendben használó szupermarketekig, vagy a speciális benzinkutas pénztárgépekig.

Részletesen

Rendszerek karbantartása

A ZEBRASOFT Kft 1989-ben alakult, vonalkódtechnikán alapuló kereskedelmi rendszerek létrehozására, telepítésére, karbantartására. Az elmúlt években számos rendszert hoztunk létre önállóan, és más cégek partnereként egyaránt.

Részletesen

Garancia és szervíz

Termékpalettánkon megtalálja a vonalkódnyomtató, címkenyomtató, vonalkód olvasó, címke olvasó, adatgyűjtő, kártyanyomtató mellett a dokumentum olvasók, és a termékeinkhez kapcsolódó szoftverek széles tárházát.

Részletesen